Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

20/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

20 Ekim 2023

20/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Merhum Satılmış Kartal’ın eşi , TTK’dan emekli İhsan Kartal ve Doğan Kartal’ın anneleri ,Aysel ve Reyhan Kartal’ın kayınvalideleri , Nesil Kartal Özyurt , Nehir Aydoğan , Esra ve Seda Kartal’ın babaanneleri , İl Halk Kütüphanesinden emekli Cihan KARTAL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Asri Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Cihan Kartal’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhum Dursun ve Sabiha Genç’in oğulları , Emine Genç’in eşi , Ali Gürol Genç ve Şükran Yücel’in abileri , Caner Genç ve Sabiha Mete’nin babaları , Erol GENÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Acılık Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Ontemmuz Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Erol Genç’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhum Lütfi Korkmaz’ın eşi , Ebru Korkmaz Uzun ve Gülçin Aslan’ın anneleri , Halil Uzun ve Alpay Aslan’ın kayınvalidesi ,Zeynep , Elif , Deniz ve Melis’in anneannesi , Süheyla , Necla ve Zeliha’nın kardeşi , Behçet Korkmaz ve Halime Korkmaz’ın gelini , Leyla KORKMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Kırat Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Leyla Korkmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Murat , Habibe ve Sevda Çitak’ın babaları ,Şaziye Çitak’ın eşi ,Kazım ÇİTAK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kumtarla Kirazlı Köyü Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Kumtarla Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.Cenazeye gitmek isteyenler için saat 14:00’da Ay Ekmek Fırını önünden araç kalkacaktır.

Belediye Başkanlığı Kazım Çıtak’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Üzülmez Mahallesi sakinlerindenPerihan NAZİOĞLU,Gülten SUVAR,Birol ve Erol YAYLA’nın anneleriTuğçe YAYLA YAZICI,Ayça DİLAVER,Özen İSKENDER,Öykü YAYLA,Seyhan,Erhan,Ercan ve Diş Hekimi Erdal NAZİOĞLU’nun ananeleriASİYE YAYLA vefat etmiştir

Cenazesi bu gün Uzunmehmet camisinde kılınacak öğle namazı sonrası Üzülmez aile mezarlığına defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı ASİYE YAYLA’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.